• Levering gratis vanaf 35€ via MR verzendkosten en levertermijn vind je hier

  • Levering gratis vanaf 35€ via MR verzendkosten en levertermijn vind je hier

Makeup

Best sellers make-up producten

Makeup

Make-up nodig?

 

Welkom bij Eyes Lips Face! De lievelingscosmetica website van de make-up artiesten, journalisten en bloggers... ELF, bekend voor kwaliteitsvolle make-up aan lage prijzen... én toegankelijk voor iedere vrouw. Ja: budget make-up is top!

Het bewijs vind je hier: meer dan 700 cosmetica producten vanaf 1€, eyeslipsface is de discount make-upwebsite bij uitstek.

Oogmake-up, lipmake-up, gezichtsmake-up, nagelverzorging... accessoires van alle soorten: professionele kwasten, sets, paletten... Iedere vrouw kan haar make-up wensen hier vervullen. Zoek je nagellak, lippenstift, mascara, foundation, oogschaduw, blush?

Wat je wensen ook zijn, je vindt het bij Eyes Lips Face!

 

Type make-up

 

Make-up voor de ogen: Eyes Lips Face biedt een gamma van oog make-up aan voor een klein prijsje. Met budget make-up zoals eyeliner, mascara, oogschaduw, wenkbrauw producten en valse wimpers kan je in een oogopslag je look veranderen. Omarm jouw inner diva met een smokey-eye, benadruk de party girl in jou met een cat-eye en vertoon jouw natural bare beauty met een nude look.

Make-up voor de lippen: Met budget beauty producten zoals lipgloss, balsems, lipsticks en scrubs, heb jij in een handomdraai verleidelijke lippen. Eerder lippenstift of toch liever een lipgloss? Dankzij Eyes Lips Face kies je het gewenste lipproduct aan een laag prijsje!

Make-up voor het gezicht: Skin care, concealer, en glanzende highlighter voor het gezicht en veel meer... Alle aanraders van Eyes Lips Face die jouw gezicht laten stralen! Makkelijk om aan te brengen en slechts enkele euro's!

Het maakt niet uit wat jouw budget is, wij hebben het de make-up die jij nodig hebt.